BSO

Sinds oktober 2022 is Sport BSO Roomley in Udenhout geopend. Is je kind dol op sporten en graag in beweging? Of wil je kind juist ontdekken welke sporten er allemaal zijn en wat bij hem of haar past? Dan biedt onze sportieve buitenschoolse opvang een uitkomst!

Sporten na schooltijd

Bij Sport BSO Roomley kunnen kinderen van 4-13 jaar na schooltijd lekker sporten en bewegen, zonder dat je als ouder extra kosten betaalt voor een sportvereniging. We halen de kinderen gratis op van scholen in de volgende dorpen: Udenhout, Loon op Zand, Berkel-Enschot en Biezenmortel.

We gaan samen met de kinderen ongeveer 1,5 uur sporten en bewegen na schooltijd. De grote sporthal staat dagelijks van 15.00-18.00 uur tot onze beschikking. In de buurt van de Roomley kunnen we ook heel fijn buiten sporten. Er ligt een trapveldje naast onze locatie en we kunnen gebruikmaken van de crossbaan. Bij Sport BSO Roomley doen we dus niet alleen binnensporten zoals basketbal, badminton of judo, maar we gaan ook bmx'en, lasergamen of slagballen in de buitenlucht!

Ontdek welke sport bij je past

Het leuke aan een Sport BSO is dat het de perfecte plek is voor je kind om te ontdekken welke sport bij hem of haar past. We doen veel verschillende dingen en je hoeft geen kei in sporten te zijn om een leuke tijd te hebben bij ons. Plezier staat voorop! Daarnaast leren kinderen bij ons om samen te spelen en te winnen en verliezen. Ook leren ze hun eigen mogelijkheden kennen. Onze pedagogisch professionals, die zijn gediplomeerd in sport en pedagogiek, helpen hen hierbij.

Gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl vinden wij erg belangrijk en dit kun je niet vroeg genoeg aanleren. Onze medewerkers weten precies wat er nodig is voor een gezonde leefstijl in voeding en beweging. Zij hebben het diploma 'Coach Gezonde Kinderopvang' behaald, waardoor ze de kinderen goed kunnen begeleiden en geschikte activiteiten kunnen organiseren. Op onze sport bso hanteren we ook een gezond voedingsbeleid.

Onze Pedagogisch Profesionals

Maak kennis met het team

Kom bij ons spelen

Meld je kind aan

Samenwerking basisscholen

Bij Sportwereld Roomley halen we kinderen op bij de basisscholen uit Udenhout, Berkel Enschot, Loon op Zand en Biezenmortel. Heb je kinderen op een van de volgende basisscholen zitten dan kun je gebruik maken van onze diensten.

  • De Mortel (Udenhout)
  • De Wichelroede (Udenhout)
  • Franciscus (Biezenmortel)
  • Vlinderboom (Loon op Zand)
  • De Blokkendoos (Loon op Zand)
  • De Lage Weijkens (Loon op Zand)
  • Rennevoirt (Berkel-Enschot)
  • St. Caecilia (Berkel-Enschot)
  • Berkeloo (Berkel-Enschot)

Openingstijden

Als Sportwereld Roomley zijn wij van maandag tot vrijdag geopend. We bieden alleen BSO (buitenschoolse opvang) aan. Dit is in schoolweken van einde schooltijd tot 19:00 uur en in vakantieweken of studiedagen van 7:30 tot 19:00 uur.

Maandag
14:30 - 19:00 BSO
Dinsdag
14:30 - 19:00 BSO
Woensdag
12:00 - 19:00 BSO
Donderdag
14:30 - 19:00 BSO
Vrijdag
12:00 - 19:00 BSO
Openingstijden

Protocollen en documenten

Pedagogisch Beleidsplan 2024

Beleid

Aanvullende voorwaarden Sportwereld Roomley 2024

Beleid

GGD Rapport 2024

GGD

Ons Team

We hebben een enthousiast en hardwerkend team bij Sportwereld Roomley, De volgende medewerkers staan elke dag voor jullie klaar om er een leuke sportieve dag van te maken.

Nancy

Nancy

Sport-Pedagogisch Professional
Rob

Rob

Sport-Pedagogisch Professional
Jip

Jip

Sport-Pedagogisch Professional
Jonne

Jonne

Sport-Pedagogisch Professional

Demi

Pedagogische Professional
Tijn

Tijn

Sport-Pedagogisch Professional

Pjotr

Sport-Pedagogisch Professional
Anna

Anna

Sport-Pedagogisch Professional
Aimee

Aimee

Pedagogische Professional

Oudercommissie

Bij Sportwereld Roomley hebben we op dit moment nog geen oudercommissie  De oudercommissie behartigt de belangen van de ouders op locatieniveau. Ze hebben een adviserende rol ten aanzien van de dagelijkse gang van zaken op de locatie.

We komen 2 a 3 keer per  jaar bij elkaar. Mochten er ouders interesse hebben om aansluiten neem dan contact op met de directeur van onze locatie.

Kom jij bij ons spelen?

Kom jij bij ons spelen?

Vraag een rondleiding en beleef een dagje Sportwereld Roomley.
Aanmelden